Thuis

Shanghai ZhenYi Textile S&T Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Shanghai ZhenYi Textielscience Technology Co Ltd, is geïntegreerde ondernemingen met R&D, Productie en samen handel.

 

Tijdens meer dan 15 jaar ontwikkelings die, grijpt ons bedrijf de hervorming van de kans van China met internationale markt .adheres aan het principe van klant-gecentreerd wordt geïntegreerd, onophoudelijk vernieuwen gebaseerd op klantenbehoeften, zijn wij geëngageerd aan het verbeteren van klantenervaringen en winnen de eerbied en het vertrouwen van klanten. Van een eerste particuliere ondernemingenstap in de textielindustrie, en nu geworden high-tech geïntegreerde bedrijfstechnologiebedrijven op dit gebied.

 

Aangezien de geavanceerd technische leverancier van de globale textielindustrie .we geëngageerd is om concurrerende oplossingen en de diensten te verlenen om eender welk product of technisch probleem in het productieproces, hulpklanten te ontmoeten tijdens hun productieproces en altijd de pionier te zijn de markt. Wij zijn uitgerust met relevant technisch de dienstenteam in Peking. Shanghai en de oostelijke kustprovincies en steden in China, en aiso hebben salers en de dienstcentrum in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten. Zuid-Amerika .to voorziet klanten van „one-stop“ de dienststeun.

 

Wij zijn die bedrijf collectieve bedrijfsfilosofie van „waarde-Verwezenlijking, hoog rendement en constante onderneming er stellig van overtuigd.“ steunt het bedrijf bij zich actief het bewegen te houden vooruit. Ons commercieel team wordt en klaar voorbereid om u te dienen. Wij geloven dat wij u met het meest gevorderde product en de technologie en de meest perfecte naverkoopdienst zullen aanbieden. Wij zijn oprecht en bereid met u hand in hand werken om briljante zaken voortaan tot stand te brengen.

China Shanghai ZhenYi Textile S&T Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shanghai ZhenYi Textile S&T Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Tijdens meer dan 15 jaar ontwikkelings die, grijpt ons bedrijf de hervorming van de kans van China met internationale markt .adheres aan het principe van klant-gecentreerd wordt geïntegreerd, onophoudelijk vernieuwen gebaseerd op klantenbehoeften, zijn wij geëngageerd aan het verbeteren van klantenervaringen en winnen de eerbied en het vertrouwen van klanten. Van een eerste particuliere ondernemingenstap in de textielindustrie, en nu geworden high-tech geïntegreerde bedrijfstechnologiebedrijven op dit gebied.

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : SUPORFEL/SUPORBELT

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 100000-500000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 70% - 80%